Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий погрожує накласти вето на секретаря ради не від «Самопомочі»

Наша фракція Українського об’єднання патріотів «УКРОП» на спільних нарадах голів фракцій та міського голови неодноразово заявляла, що не може бути у Львові монополії влади і має бути противага. Про це сьогодні, 26 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив керівник фракції УКРОП у Львівській міській раді Ігор Телішевський.
 

«У Львівській міській раді не може бути монополія влади, має бути противага. Ми наполягаємо, що секретар ради повинен представляти інтереси усіх фракцій, а не однієї. Пропонувати секретаря ради повинен не міський голова Андрій Садовий, який має у фракції 24 депутати, а міська рада загалом – це ще 40 депутатів», - сказав він.

За його словами, УКРОП пропонує на цю посаду Івана Гринду.

«Це має бути людина комунікатор між депутатським корпусом і виконавчою владою. Ми пропонуємо досвідченого депутата Івана Гринду», - зазначив Ігор Телішевський.

Він також додав, що під час перемовин міський голова навіть погрожував заветувати кандидатуру на посаду секретаря ради від депутатського корпусу.

«Є варіант, що кандидатура буде заветована. На це має бути обґрунтування, але як підібрати обґрунтування вето щодо людини? Ми ж пропонуємо «Самопомочі» очолити земельну комісію та комісію комунального майна. Зважаючи на те, що були постійні звинувачення про зловживання в цьому напрямку, ми пропонуємо колегам очолити ці комісії і показати як треба працювати», - сказав Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ