Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий покликав Оксану Кошак назад до Львова

Як зазначив міський голова Львова, за два місяці роботи з безпритульними тваринами в Києві Оксана Кошак показала неймовірні результати.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

"Під її керівництвом запрацювала кімната адопції, тварин почали годувати якісними кормами, збільшилась кількість планових стерилізацій, тепер волонтери почали вигулювати собак. І це все результат двомісячної роботи.

Сьогодні Київ відмовився продовжити роботу з Оксаною. Сумно, що людина, яка справді вболіває за безпритульних тварин, виявилась непотрібною місту.

Вочевидь, столиця ще не готова до змін. Оксано, ви на правильному шляху. І пам’ятайте, вдома вам завжди раді!", - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко, не дослухався думки зоозахисників і підписав розпорядження про повернення на посаду колишньої директорки Київської міської лікарні ветеринарної медицини Наталії Мазур.

Як повідомила в коментарі Гал-інфо Оксана Кошак, вона продовжить свою роботу в галузі захисту тварин і сподівається на масштабні проекти. Завершивши справи в Києві повернеться до Львова, але не виключає своєї участі в конкурсі на посаду директора КМЛВМ, коли він буде оголошений.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ