Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий попросить прокуратуру, з’ясувати чи ефективно використовувалися у Львові кошти, виділені у 2005-2006 роках з Держбюджету на реставраційні роботи

Садовий звертатиметься до прокуратури Львова, щоб та перевірила використання бюджетних коштів за 2005-2006 роки, виділених з Держбюджету на реставрацію Львова, особливо ремонтні роботи у центральній частині міста, — повідомив львівським журналістам міський голова.

 «Зараз є дуже багато звинувачень, що кошти використовувалися не за призначенням. Я особисто ініціюватиму, щоб прокуратура, разом із міліцією та КРУ перевірили використання кожної копійки, особливо в останні два роки», — наголосив Андрій Садовий.
 Наступним кроком, за словами міського голови, буде перевірка проведення всіх тендерів на визначення виконавців робіт, які відбувалися у Львові останні кілька років.
Нагадаємо, як повідомляв Громадський форум Львова, Департамент з питань надходження та використання коштів державного бюджету в регіонах за результатами проведеної перевірки зробив висновки, що 19,2 млн грн, або 38% коштів, виділених у 2005 році з Держбюджету на збереження історичної забудови та об'єктів історико-культурної спадщини Львова, були використані неефективно.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ