Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий попросив Януковича «добити» гральний бізнес

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся з листом до Президента України з проханням унеможливити розвиток грального бізнесу, який існує під виглядом «інтерактивних» комп’ютерних клубів.

 

Подаємо текст звернення:

 

«Зростає занепокоєння щодо поширення на території нашої держави, зокрема у місті Львові, такого негативного явища, як гральний бізнес, який, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу» існує під виглядом «інтерактивних» комп’ютерних клубів.

 

Такі заклади, як правило, після внесення користувачем комп’ютера відповідної ставки, надають доступ через мережу інтернет або внутрішню мережу до віртуальних казино із можливістю отримання з моментом випадковості виграшу у грошовому чи іншому еквіваленті, що, відповідно до п.1 ст.1 вищезазначеного закону є гральним бізнесом.

 

Львівською міською радою скеровувались листи в Міністерство внутрішніх справ України, Генеральну прокуратуру України, прокуратуру Львівської області, Головне управління МВСУ у Львівській області, ДПА у Львівській області щодо необхідності вжиття заходів для притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у «інтерактивних» комп’ютерних клубах, адже відповідно до п.4 ст.1 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» створення умов для здійснення азартних ігор є елементом їх організації та проведення. Однак, станом на 01.04.2010р. на території міста функціонує вже 38 таких закладів.

 

Враховуючи вищенаведене, просимо Вашої допомоги і сприяння щодо внесення змін до чинного законодавства, які б унеможливили організацію та проведення азартних ігор в «інтерактивних» комп’ютерних клубах, оскільки дана проблема несе потенційну загрозу інтелектуальному та духовному розвитку молодого покоління української нації» , - йдеться у зверненні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ