Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий поставив би веб-камеру в кабінеті, якби не депутати з усілякими пропозиціями

Садовий не проти веб-камери в кабінеті, якби не депутати, які приходять до нього з різними пропозиціями. Про це сьогодні, 31 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Ми попросили прокоментувати Андрія Садового пропозицію щодо встановлення в його кабінеті веб-камери із трансляцією в режимі он-лайн в Інтернеті. Про таку пропозицію неодноразово заявляло ВО «Свобода», яке отримало 55 депутатських мандатів у Львівській міськраді, називаючи це однією з форм контролю за діяльністю міського голови.

«Перед виборами є дуже багато різних пропозицій, які на перший погляд можуть бути цікаві для мешканців міста Львова, але коли вибори закінчуються, життя вертається в нормальне русло», - розпочав коментар міський голова.

«Ви знаєте, я пішов би на такий крок, але я не думаю, що ті депутати, які до мене заходять в кабінет з тими чи іншими пропозиціями, дуже би сильно хотіли, щоб їх пропозиції були почуті мешканцями Львова», - заявив Андрій Садовий.

Він також додав: «До того ж, є таке поняття як об’єкт з певним ступенем захисту, тому що в кабінеті знаходиться спецобладнання. Друге питання полягає в тому, що на сьогодні все те, що я роблю в кабінеті, я прекрасно розумію, що воно може записуватися, може зніматися на ті чи інші засоби, і воно може бути використане, тому всі це мусять знати».

Саму ж ідею з веб-камерою Садовий сприйняв не надто радісно й зазначив: «У нас на сесіях це відбувається. І ще раз говорю: є різні типи розмов. Якщо я, наприклад, спілкуюся з дипломатами, то як ви собі уявляєте ту чи іншу інформацію, яка там озвучується. Тому я на це все дивлюся через призму передвиборчої кампанії. Давайте ми будемо працювати в режимі здорового глузду».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ