Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий поступився: у «Львівтеплоенерго» новий директор Мирон Терех

Міський голова Львова Андрій Садовий зранку представив керівному складу ЛКП «Львівтеплоенерго» нового керівника – Мирона Тереха, який до того очолював друге за величиною теплопостачальне підприємство міста ЛКП «Залізничтеплокомуненерго», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Попередній керівник «Львівтеплоенерго» Ігор Іванів здійснив на підприємстві ряд непопулярних, але важливих реформ. Це не всім сподобалось, але реформи це завжди опір. Натомість, вони вже дали позитивний результат. Ми стабільно відпрацювали непросту зиму. Вчора на нараді в ДК «Газ України» наше підприємство було відзначено як найбільш стабільне в Україні. Пан Іванів розробив також програму модернізацію теплопостачальної галузі міста, якою тепер займеться на одній з посад в міській раді. Пан Терех в свою чергу має досвід реформ на «Залізничтеплокомуненерго». Нам потрібно максимально синхронізувати роботу обох підприємств, тому таке призначення на часі»? – прокоментував призначення міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, працівники «Львівтеплоенерго» вимагали звільнення директора Ігоря Іваніва, який, за їх словами, не є фахівцем у теплоенергетиці, не зміг налагодити роботу, мав намір звільнити частину працівників. У разі невиконання своїх вимог працівники погрожували залишити місто буз гарячої води. Водночас міський голова Андрій Садовий заявляв, що до 15 квітня, тобто, до кінця опалювального сезону не робитиме жодних змін на підприємстві.  

 

Довідка:

Терех Мирон Васильович народився 3 лютого 1958 року у Львові.

Освіта: Львівський політехнічний інститут, спеціальність теплогазопостачання і вентиляції;

1998 р. – Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації за спеціальністю «менеджер у виробничій сфері», присвоєно кваліфікацію спеціаліста інженера-економіста.

Досвід роботи:

1976 р. – електромонтер Львівської бавовняно-прядильної фабрики.1983-1986 рр. інженер-технолог, майстер, старший майстер Залізничного району теплових мереж.1986 р.- заступник начальника Залізничного району теплових мереж .1989 р. – головний інженер Залізничного району теплових мереж.1991 р. – головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго». 2002р. – в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго». 2003р. – директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ