Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий про тариф на проїзд: «Я категорично не погоджуюсь на 7 грн, на 6 грн»

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував свою позицію щодо збільшення тарифу на проїзд у міському громадському транспорті. Мер зазначив, що категорично проти підняття тарифу до 7 чи 6 грн, оскільки люди зараз не мають фінансової можливості платити більше. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

«Ви знаєте мою позицію – я до останнього тримаю бар’єр, хоча сьогодні економічно обгрунтована ціна вже наближається до 7 грн. Дуже багато міст ціну підняли. Ми сьогодні маємо 4 грн за автобусні перевезення. Я категорично не погоджуюсь на 7 грн, на 6 грн. Можливо від 4 до 5 грн ця зміна може відбутись. Але це за висновками Антимонопольного комітету, має бути відповідне рішення у міській раді. Наразі дискусії тривають, тримаємо удар, робимо все, що можливо, бо люди бідні, не мають можливості платити більше, з іншого боку – перевізники волають, що вони позабирають всі автобуси з маршрутів. Тому цей баланс не легко знайти.

З одного боку є економічно обгрунтовані тарифи, з іншого боку є здоровий глузд і фінансові можливості. Сьогодні люди грошей не мають. Тому декому і 4 грн важко заплатити. Враховуючи, що є шалений тиск перевізників, які можуть забрати автобуси з маршрутів, ми коливаємось у коригуванні від 4 до 5 грн. Але я категорично не підтримую, щоб ми обговорювали ціну 6 грн чи більше», - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ