Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий про зміну регламенту: буду реагувати адекватно

«Вносячи зміни у регламент таким чином, ми з неповагою ставимось до свої виборців», – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий рішення депутатів, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Вносячи зміни у регламент таким чином, як це робиться, ми грубо порушуємо норми закону, ми з неповагою ставимось до свої виборців. Ці зміни суттєво загострюють ситуацію в місті. Я буду змушений на це адекватно, відповідно до чинного законодавства реагувати – це мій обов’язок», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, депутати проголосували за 2 пункти з запропонованого проекту ухвали «Про внесення змін до ухвали міської ради від 31.03.2011 №304» щодо Регламенту, а саме: ст. 18, пункт 6: Секретар Ради очолює конкурсну комісію,що утворюється відповідно до розпорядження міського голови для здійснення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад посадових осіб Ради. Та ст. 32, пункт 3: Порядок денний пленарного засідання Колегія Ради розглядає не пізніше як за 7 днів до дати пленарного засідання . Порядок денний пленарного засідання Ради підписує секретар Ради.

За це рішення проголосувало 63 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ