Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий провів нараду з представниками всіх гілок влади, щоб обговорити ситуацію в місті

Міський голова львова Андрій Садовий провів нараду з представниками всіх гілок влади, щоб обговорити ситуацію в місті, — про це міський голова повідомив журналістам на брифінгу, який відбувся сьогодні, 26 січня. На нараді, за його словами, йшлося про гострі проблеми, які сьогодні є в місті. А це, зокрема, вулична торгівля, питання нищення ліфтів, крадіжки люків, питання впорядкування діяльності гральних клубів, питання щодо заборгованості по заробітній платі та інші.
 „Була дуже гостра розмова і в частині прокурорського нагляду, в частині дотримання правопорядку. Були присутні всі керівники райвідділів міліції Львова, податкова, санстанція, виконавча служба та міський прокурор. Ми дуже детально пройшлися по кожному із питань”, — наголосив Андрій Садовий.
У цілому, за словами міського голови, між правоохоронними та контролюючими органами і мерією налагоджена нормальна співпраця. Однак місто має багато питань до міліції та деякі питання до виконавчих служб. Крім цього, Андрій Садовий наголосив, що податкова повинна пильніше стежити за тим, щоб львів’янам не виплачували зарплати у „конвертах”.
Що ж стосується роботи виконавчої влади, зокрема райадміністрацій, то, як наголосив Садовий, є певні причини для незадоволення. Однак майже всі голови РА — це нові люди, які тільки-но прийшли на свої посади, тому їм треба дати час освоїтися.
„Мені дуже імпонує як завзято приступила до виконання своїх обов’язків голова Галицької райадміністрації Ірина Маруняк, також наполегливо взявся за справи голова Франківської РА Ігор Базарник”, — наголосив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ