Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий розповів про свої зустрічі з олігархами

Засновник партії "Самопоміч" мер Львова Андрій Садовий запевняє, що не користувався допомогою олігархів під час виборчої кампанії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Знаєте, якщо я в житті зустрічався з тою чи іншою людиною, хтось може фантазувати і пов’язувати. Під час виборчої кампанії я чув, що Садового підтримує: а) Сергій Льовочкін; б) Василь Хмельницький; в) Ігор Коломойський. Само собою, чув про Бориса Колеснікова", - каже Садовий.

"Ахметова називали. Називали всі прізвища олігархів. Вони як правило когось фінансують. Чи мав я пропозиції від більшості з них? Так, мав. Мені пропонували", - додав мер.

За його словами, мова не йшла про фінансування:

"Люди пропонували підтримати, помогти. На що я сказав: "Ні, вибачте, дякую, ваша допомога наразі не потрібна", - зазначає Садовий.

Прізвища конкретних олігархів він однак відмовився називати:

"Не буду називати, тому що це буде некоректно з моєї сторони".

На запитання, що олігархи просили натомість, мер Львова відповів:

"А що хочуть бізнесмени в політиків взамін? Купити якісь місця, чи якісь інші преференції. Я не знаю, тому що я не заходив в переговори. На пропозицію підтримати я говорив: "Дякую, наразі це не потрібно". "Ок, нема питань"", - сказав Садовий.

За словами мера Львова, передвиборча кампанія "Самопомочі" фінансувалася в основному людьми зі списку:

"В більшості – людьми, які йшли за списком. Хтось давав більше, хтось менше. Якусь суму давав Іван Мірошниченко, Ганна Гопко. Насправді кожен у міру своїх можливостей. Була невелика кількість людей зі сторони, які давали невеликі суми", - зазначив Садовий.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ