Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий скасував розпорядження про МАФи

Учора, 16 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження № 758 “Про відміну розпорядження міського голови від 03.05.2006 р. № 400 “Про впорядкування розміщення малих архітектурних форм, АЗС, автомийок, СТО автомобілів“. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської
Цим документом відповідно до ухвали міської ради від 13.07.2006р. № 109 “Про впорядкування розміщення малих архітектурних форм у м.Львові“:
відмінено розпорядження міського голови від 03.05.2006 р. № 400 “Про впорядкування розміщення малих архітектурних форм, АЗС, автомийок, СТО автомобілів“- йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, сьогодні, 17 серпня прес-служба Комітету підприємців Львівщини прислала повідомлення згідного якого 2 серпня  КПЛ звернувся в львівську прокуратуру з прохання опротестувати  розпорядження № 400 «Про розміщення малих архітектурних форм (МАФ) АЗС, автомийок, СТО автомобілів, в повідомленні також йдеться про те, що  міські чиновники вже документально визнали, що розпорядження № 400 є регуляторним актом, до того ж даний документ не пройшов усіх регуляторних процедур, у тому числі і громадського обговорення.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ