Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий став президентом Львова

Я працюю президентом міста Львова. Я дуже щасливий, що маю таку можливість і маю таку довіру від людей, що вони мені вдруге довірили таку посаду. Про це учора, 16 січня, відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи не планує міський голова Львова Андрій Садовий реалізувати свої політичні амбіції на загальноукраїнському рівні, зокрема, на президентських виборах 2015 року, заявив сам Андрій Садовий.

«Для мене така довіра людей дуже цінна, і я цим дорожу. Партія «Самопоміч» створюється для того, щоб ми могли спільно будувати країну, в якій хочеться жити. Мова не йде про посади, а про можливість в цій країні будувати такі засади, аби ми могли ними гордитися і могли гордитися наші діти», - заявив міський голова Львова.

На запитання Гал-інфо, чи планує він втретє балотуватися на посаду міського голови, він заявив: «Не самоціль працювати на тій чи іншій посаді. Є велике бажання робити життя в місті кращим».

Він зазначив, що справ, які треба ще вирішити у Львові, надзвичайно багато.

«Я дякую львів’янам за те, що ми спільно вирішили багато проблем в період від 2006 року, але в наступні періоди треба ще дуже багато працювати. Якщо є довіра людей, то ти маєш легітимне право працювати, якщо нема довіри, то ти не працюєш. Сам процес виборів дуже важливий, адже це можливість легітимно отримати можливість працювати надалі, а стосовно партійної підтримки, то вона є дуже важливою, адже згідно із чинним законодавством не може громадянин України висунути себе на посаду міського голови. Згідно з чинним законодавством на посаду мера висунути кандидата може тільки партія. Я вважаю, що це не є конституційно, бо це обмежує права громадян, але така норма є, і всі повинні її виконувати», - заявив Андрій Садовий.

Фото: УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ