Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий створив робочу групу, яка візьметься за клуб «Rafinad People»

За зверненням мешканців будинку №1 на вул. С. Руданського та депутатів Львівської міської ради міський голова Андрій Садовий своїм розпорядженням створив робочу групу з вивчення питання роботи нічного клубу «Rafinad People», повідомила прес-служба львівської міської ради.

Робочу групу очолив секретар Львівської міської ради Василь Павлюк. До її складу увійшли директор департаменту економічної політики І. Кулинич, голова Галицької районної адміністрації І. Маруняк, начальник юридичного управління Г. Пайонкевич, депутат міської ради, голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Л. Мельничук, депутати міської ради Ю. Михальчишин, А. Країнський, Ю. Кужелюк.

До 28 лютого робоча група повинна перевірити клуб щодо дотримання вимог чинного законодавства та вжити необхідних заходів для усунення виявлених порушень.

Нагадаємо, враховуючи численні скарги мешканців будинку №1 на вулиці Руданського, департаментом економічної політики з 4 жовтня режим роботи об’єкта ресторанного господарства «Rafinad People» обмежив з 08.00 год. до 22.00 год. Проте, адміністрація закладу не виконала вимоги щодо обмеження графіку роботи, не вжила заходів для посилення контролю за дотриманням звукового режиму та громадського порядку у нічний час. 5 січня департамент скерував лист про анулювання дозволу на розміщення об’єкта ресторанного господарства адміністрації закладу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ