Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий відмовився поставити в порядок денний питання приміщення для Центру забезпечення військових

Сьогодні, 27 серпня, керівник «Народної Самооборони» Львівщини, голова депутатської групи «Громадський рух «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук звернуся до міського голови Львова Андрія Садового з прохання винести на наступне засідання міської ради проект ухвали щодо надання в оренду приміщення за адресою вул. Шевченка, 350В для забезпечення Центру забезпечення військових. Про це повідомила прес-служба Народної Самооборони.

Нагадаємо, нещодавно волонтерам Самооборони стало відомо, що Львівська міська рада планує опломбувати приміщення «Центру забезпечення військових».

«Приміщення Центру є дуже важливим для нас. «Народна Самооборона» офіційно готує пакет документів, щоби заключити оренду. Якщо все таки приміщення будуть пломбувати – це означатиме, що Львівська міська рада заблокує діяльність волонтерського центру, який уже зібрав та відправив на Схід понад 750 тонн допомоги. Такі дії з боку влади неабияк похитують довіру до пана Садового та його команди. Якщо таки мерія наважиться забрати приміщення Центру, то ми, разом із хлопцями, які отримують допомогу, з їхніми сім’ями, підемо до пана мера», - заявив керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук. 

У свою чергу, Садовий відмовив Веремчуку проголосувати за внесення пропонованої ухвали в порядок денний на наступному засіданні депутатів.

Вочевидь, питання волонтерів і допомоги воякам не є для Садового настільки важливим. Втім, додамо, мер Львова таки дав розпорядження Інні Свистун оформити документи для оренди приміщення Центру.

Зазначимо, минулої п’ятниці, 21 серпня, волонтери Самооборони відправили на схід 17-й за рахунком карав з допомогою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ