Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий вірить Колеснікову: гроші будуть

На початку вересня цього року Львівська міська влада отримає кошти на ремонт міських доріг, які обіцяв віце-прем’єр Борис Колесников. Про це сьогодні, 31 серпня сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я вдячний Борису Вікторовичу Колесникову за те, що він тримає слово. Я переконаний, що ці кошти вчасно надійдуть. Сьогодні мав робочу телефонну розмову з керівником Нацагенства, паном Ковалевським. Сьогодні відбудеться засідання уряду, під час якого якраз розглядатимуть питання фінансування доріг. Ми плануємо отримати кошти в першій декаді вересня», - сказав він.

«Можна сказати, це прохання Львова, аби ми мали якісні дороги. Можна було б сидіти, нічого не робити і не мати ремонтів на дорогах, або знайти тисячі причин... Я, можливо, йду на ризикова ні кроки, Але сьогодні маємо великі обсяги робіт на львівських дорогах. Всі роботи, які ми почали, ми завершимо, і, переконаний, фінансування буде, бо це велика державна справа»,- наголосив Садовий.

Своєю чергою керівник проекту компанії «Онур» Февзі Айранджиоглу сказав, що через погане фінансування його компанії довелось призупинити купівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт на вулицях міста.

«Ми змушені були призупинити ремонт робіт на вул. Зеленій та на вул. Сяйво, але завтра відновимо ці роботи. Також призупинили верхню частину Гордоцької, біля ДАІ. Причина – відсутність коштів»,- сказав він.

Також він зазначив, що керівництво міста знає про проблеми з фінансуванням. «Роботи ми розпочали давно, але отримали перший транш, 7 млн євро, тільки 2 дні тому»,- наголосив він.

Нагадаємо, як повідомило Гал-інфо, борг львівської міської влади перед підрядниками становить 250 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ