Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий вибачився перед підприємцями міста

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 30 листопада, на сесії Львівської міськради звернувся до підприємців міста.
Подаємо текст звернення.

„Відзначення 750-річного ювілею міста Львова стало не лише святом для сотень тисяч львів’ян і гостей нашого міста. Це свято вперше в сучасній історії Львова продемонструвало приклад об’єднання зусиль влади і підприємців. Попри те, що у бюджеті міста практично не було закладено ні копійки на проведення урочистостей, нам вдалось провести його на дуже високому рівні. Завдяки масштабності святкових заходів до нас приїхали такі гості як Президенти України, Польщі та Литви, дипломати кількох десятків країн світу та інші поважні гості. Це відкрило місто для нових проектів, інвестицій та десятків тисяч туристів. Львів’яни отримали можливість пишатись своїм містом. Сьогодні я хочу заявити, що все це стало можливим головним чином завдяки тому, що підприємці повернулись обличчям до свого міста і щедро допомогли громаді. Ми побачили нове обличчя львівського підприємця – відкритого до співпраці і готового служити громаді міста, в якому він працює. За це я їм вкотре хочу щиро подякувати.
Але сьогодні я також змушений перед ними вибачитись. Мені дуже прикро, що внаслідок своєї участі у святкуванні, львівські підприємці, які вклали власні кошти у загальноміське свято, не лише заслужили повагу і подяки від львів’ян, а й стали об’єктами безпрецедентного з «медведчуківських» часів тиску зі сторони деяких представників львівської міліції. Попри те, що благодійники та організатори святкування відкрито продемонстрували усі свої матеріали контролюючим органам, таким як КРУ та податкова, їх не залишають у спокої ті, хто звик використовувати свої повноваження не для захисту закону, а для банального рекету в законі.
Шановні підприємці, я усвідомлюю, що запросивши Вас до співпраці частково викликав на Вас вогонь тих, хто хоче помститись новій команді у міській Ратуші. Зі своєї сторони я заявляю про свою рішучу готовність стати на захист тих, хто допоміг громаді гідно відзначити ювілей. Я маю велику надію, що ці переслідування не змінять Вашої готовності і надалі допомагати громаді. Бо лише у тісній співпраці між владою, громадою і підприємцями нам вдасться відродити наше місто”.
Повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ