Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий вибачився від імені влади перед родичами жертв Скнилівської трагедії

Міський голова Львова Андрій Садовий офіційно вибачився від імені влади перед родичами жертв Скнилівської трагедії через те, що влада не змогла зберегти життя 77 людей. Своє вибачення він озвучив після завершення поминальної панахиди біля каплиці на вулиці Авіаційній.

«Я хочу попросити вибачення за те, що ми не змогли зберегти життя…» — звернувся до родичів загиблих Андрій Садовий. Голова міста відзначив, що Скнилівська трагедія, очевидно, є найбільшою трагедією, яка сталась в місті за всі 750 років його існування. Андрій Садовий вважає, що треба думати про людей, які залишаються живими і посприяти їхньому добробуту.
Зараз громада разом із представниками влади та журналістами прямує до Сегменту пам’яті, який встановлено на місці падіння літака.
 Скнилівська трагедія сталася 27 липня 2002 року. О 12 годині 45 хвилин на аеродромі „Скнилів” у Львові під час виконання демонстраційного польоту на авіаційному святі, присвяченому 60-й річниці з дня створення 14-го авіаційного корпусу, зазнав катастрофи літак СУ-27УБ. Він упав на поле, де стояла авіаційна техніка та глядачі. Стався вибух, внаслідок якого виникла пожежа. Через катастрофу загинули 77 осіб, 19 з них - діти. Було травмовано 116 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ