Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий закликає ЗМІ проводити журналістські розслідування фактів продажу алкоголю та тютюну дітям

Сьогодні, 23 березня, під час наради щодо виявлення фактів продажу алкоголю дітям міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до представників засобів масової інформації з проханням проводити журналістські розслідування з метою виявлення кіосків, в яких неповнолітнім продають алкоголь, тютюн та пиво.
Міський голова Андірй Садовий зазначив, що такі розслідування є дуже дієві. «Продаж алкоголю неповнолітім – явище, яке перетворюється у нашу національну трагедію. Пиво та алкоголь повинні продаватися тільки у спеціалізованих магазинах, про їх реалізацію у МАФах не може бути і мови. А для журналістів, незалежних ЗМІ та активістів громадських організацій слід започаткувати міські премії за виявлення фактів продажу неповнолітнім алкоголю. Їх скеровуватимемо у відповідні органи і дуже сподіваємося, що на ці факти миттєво реагуватимуть всі служби, які мають дотичність до цього. Бо дотепер активних дій з їх боку ми не побачили - численні звернення міської ради залишалися без відповіді. Львів готовий стати тим містом, де у цій справі буде наведено порядок», - говорить міський голова Андрій Садовий.
Нагадаємо, 19 березня на одному з місцевих каналів Львова вийшов сюжет, якому було зафіксовано продаж неповнолітнім алкоголю та тютюну
Також 9 квітня на сесії Львівської міської ради планують внести зміни у перспективну схему розміщення малих архітектурних форм.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ