Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Садовий закликав львів’ян готуватися до Євро-2012

Львів святкує 100 днів до ЄВРО. Вже сьогодні з цієї нагоди на пл Ринок відбулось чимало святкових заходів – футбольний матч на льоду, розіграш сувенірів та меппінг-шоу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Родзинкою програми святкувань стало меппінг-шоу - проекція 15-хвилинного ролика на один з будинків на пл.Ринок. За надпотужних проекторів та комп’ютерної графіки 3д-меппінг створює ілюзію трансформації архітектури будинку. Таке шоу відбулося у Львові вперше. Мета ролика – запросити вболівальників до Львова, показати гостинність міста та передати атмосферу, яка пануватиме у Львові під час Турніру.

«Сьогодні ми маємо 100 днів до ЄВРО. Якщо подивитися на 20 років незалежності нашої держави – то що ми мали? Ми мали візит Івана Павла ІІ, коли до Львова приїхало 1,5 млн паломників і ми маємо матчі ЄВРО-2012, коли сотні тисяч гостей приїдуть до Львова.І наше завдання – показати Львів відкритим, щирим, щоб гості полюбили нас і приїжджали до Львова знову і знову. Тому що Львів – гостинне місто.

В першу чергу ЄВРО робимо для нас, для львів’ян. Бо це і нові дороги, і прекрасний термінал, злітно-посадкова смуга, новий стадіон, нова інфраструктура – це нова можливість міста бути кращим. Тому я щиро всіх запрошую і ці 100 днів ми повинні ще багато разом працювати. Щоб була гостинність, щоб кожен, львів’янин, коли зустрічатиме гостей, усміхався. Щоб був маленьким гідом-екскурсоводом. Щоб любов передати усім нашим гостям, які до нас приїдуть», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Меппінг-шоу передувало льодове шоу, що пройшло на ковзанці на пл.Ринок. Участь у інсценізованому футбольного матчі на льоду взяло десять ковзанярів.

Для усіх, хто прийшов підтримати місто перед однією з найважливіших подій, додивитись на 3Д відео меппінг компанія «Адідас» провела лотерею. Серед брендових призів – офіційні м’ячі чемпіонату, футболки та сумки з символікою ЄВРО-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ