Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий закликав львів’ян оплатити рахунки за газ і світло, щоб на різдвяні свята місто не відключили від електро- та газопостачання

Сьогодні, 18 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до жителів міста з проханням оплатити за послуги газ за грудень, бо несплата грозить відключенням постачання газу просто під час новорічних та різдвяних свят.
Подаємо звернення нижче:
„Велике прохання до львів’ян – сплатити за спожитий газ та електроенергію в грудні. Якщо цього не зробити, на свята ми можемо залишитися без газу і світла.
У місті сталася критична ситуація з оплатою за газ. На нинішній день ми маємо заборгованість понад 25 млн грн, і в будь-який момент можуть відключити Львів від газопостачання. До слова, нові тарифи у Львові були введені найпізніше серед інших міст України.
Ми дали дотацію 30 млн грн з міського бюджету і вже немає грошей, щоб зменшити навантаження для львів’ян. Тому зараз є прохання до мешканців міста сплатити рахунки за грудень місяць, які прийдуть до кінця тижня.
На нинішній день хлопці зі сходу України, які сидять в Києві, не розуміють, що люди оплачують за спожитий газ за місяць, а не щоденно. Ми не можемо пояснити, що беремо зарплатню не кожний день”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ