Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий запевняє, що з урядовими грошима темпи будівництва стадіону будуть дотримані

«Це важливе рішення. Адже досі було багато обіцянок зі сторони уряду і вже час було впроваджувати їх в життя. Це дасть змогу тримати темпи по будівництву стадіону, а також розпочати роботи на ряді важливих доріг». Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий, який взяв участь у засіданні Кабінету міністрів України, на якому переконав урядовців ухвалити рішення про виділення державних коштів на ряд інфраструктурних проектів міста, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Зокрема, окремим розпорядженням Кабміну вирішено виділити перші 50 мільйонів гривень на будівництво стадіону у Львові (загалом цього року на будівництво стадіону має надійти 100 млн грн.) та 15,5 млн грн. на реконструкцію комунальних доріг (до кінця року сума становитиме 31 млн грн.).

 

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко також вказала керівництву Міністерства регіонального розвитку та будівництва на неприпустимість зволікання з оформленням документів на фінансування Програми водопостачання у Львові (загалом цього року на ці цілі до Львова мало б надійти 191 млн грн.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ