Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий запропонував Ющенку залишати у містах, задіяних в організації «Євро-2012», 50% зібраних коштів з податку на прибуток підприємств

Міський голова Львова Андрій Садовий вкотре підняв питання щодо джерел фінансування проектів в рамках підготовки до Євро-2012. Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради, пропозицію залишати у містах, задіяних в організації чемпіонату з футболу, 50% зібраних коштів з податку на прибуток підприємств, Андрій Садовий озвучив під час засідання Координаційної ради з питань підготовки до Євро-2012 при Президентові України.
«Це є консолідована позиція усіх міст Євро-2012. Така реформа дозволить запустити реальний процес підготовки і перейти від слів до справи. Думаю, що більш детально щодо оцінки урядом цієї пропозиції можна буде почути за місяць, коли реально запрацює урядова агенція з питань підготовки до Чемпіонату. Президент доручив пану Червоненку в місячний термін подати механізм підготовки. Ми готові йому у цьому максимально допомогти», - заявив Андрій Садовий.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ