Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий зобов’язався дістати студентські квитки цілому університету

Сьогодні, 17 листопада, в Міжнародний день студентів міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з новообраним студентським мером Ольгою Леськів та членами Студентської ради Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час зустрічі Андрій Садовий привітав студентів з їх святом, а також вручив посвідчення позаштатного радника Ользі Леськів та обговорив зі студентами ті питання, які їх найбільше цікавили.

«Львівська міська рада активно співпрацює зі студентською сферою міста. За останні 5 років був закладений дуже хороший фундамент. З тих 5 тис. студентів, які були у нас в міській раді як волонтери, стажисти, на сьогодні близько 50 працюють в органах місцевого самоврядування. І я думаю що цей відсоток буде зростати.

Сьогодні лунали пропозиції стосовно соціального маршруту, і хотіли б студенти краще зрозуміти нову транспортну схему, участь у соціальних проектах щоб краще зрозуміти вимоги міста. Дуже цікава сьогодні виникла думка, запитання від студентів університету безпеки життєдіяльності. Виявляється, вони не мають студентських квитків. Якщо, наприклад, інші студенти мають знижку в кіно 50%, то вони не мають. Тому я взяв на себе такий обов’язок поговорити з міністром МНС, щоб це питання врегулювати. Всі студенти мають бути в рівних умовах.

Домовилися про те, що ми будемо частіше зустрічатися. Ті робочі питання, які виникають будемо старатися вирішувати.

Насправді молоді люди мають багато енергії. Головне, цю енергію скерувати в мирне русло. Якщо це зробити, то можна досягати величезних результатів. Вони хочуть працювати, вони люблять працювати. Треба тільки дати додаткові знання і навики.

За роботу людям треба платити. Якщо молода людина дуже багато свого часу витрачає на організаційні заходи, їй треба і ручки купити, і папір купити, кошти на телефонний зв’язок, на транспорт, то ми повинні це допомогти зробити. Стипендія не є така велика, і не всім мають можливість батьки допомагати. Тому активні люди, студенти повинні зрозуміти, що вони будуть мати підтримку від міста, і ми будемо давати їм можливість активніше працювати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Наприкінці зустрічі найбільш активні студенти отримали подяки та грошові винагороди в розмірі 1 тис. грн. від міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ