Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сакварелідзе: проти прокурорів, які проводили обшуки в центральному апараті ГПУ, відкрито кримінальну справу

Проти прокурорів, які проводили обшуки у слідчому управлінні Генпрокуратури, відкрита кримінальна справ, крім того – проходять допити.

Про це заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив в ексклюзивному інтерв'ю "5 каналу".

"Кримінальна справа є, але якраз сьогодні повернувся Віктор Миколайович (Генпрокурор Шокін - Ред.), у мене щойно була з ним розмова. Він сам здивувався, що така справа існує, і обіцяв, що цієї справи від сьогодні не буде, її закриють, як незаконно заведену кримінальну справу", - сказав він.

Нагадаємо, 5 липня було проведено спецоперацію з виявлення корупції у центральному апараті Генпрокуратури.Правоохоронці знайшли у високопосадовців прокуратури близько півмільйона доларів та коштовності.

Пізніше у ЗМІ з'явилася інформація, що проти прокурорів, які проводили обшуки, відкрито кримінальну справу. Депутати з президентської фракції заявляли, що в.о. Генпрокурора відкрив кримінальне провадження щодо заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе. 

Однак, в.о. генпрокурора Володимир Гузир запевнив: результати службового розслідування показали, що немає жодних підстав для "вжиття мір дисциплінарного впливу до працівників Генеральної прокуратури або внесення результатів службового розслідування до єдиного реєстру досудових розслідувань і початку досудового слідства".

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ