Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Салюк порадився з Мацехом, Гаталяком та Сварником і погодився на пропозицію Садового

Президент благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини Львова» Андрій Салюк відтепер – радник міського голови Львова з питань збереження культурної спадщини міста — про це Андрій Салюк повідомив сьогодні, 28 липня 2006 року, під час прес-конференції. Щоправда, перед тим, як прийняти таку пропозицію від міського голови Андрій Салюк проконсультувався у Верховній Раді з колегами, а також порадився з координатором Громадського форуму Львова Олегом Мацехом, активістом Громадянської мережі «Опора» Тарасом Гаталяком та архівістом Іваном Сварником.
Як зазначив Андрій Салюк, обійматиме він цю посаду на громадських засадах.  
«Особисто я і мої колеги сприймаємо це як визнання владою Львова тих аргументів та вимог, які були до цього часу сказані громадськими організаціями, а також визнання правоти наших вимог. Саме в цьому я бачу велике досягнення громадського руху, що влада готова прислухатися до наших заяв не лише у вигляді судових позовів, а й у формі співпраці», — наголосив Андрій Салюк.
«Я також хочу підкреслити, що я радник міського голови, а не Андрія Садового. Я хочу напряму говорити з міським головою, а не через посередництво 15-ти чиновників. Також хочу наголосити, що я буду радити міському голові, але впливати на рішення я не зможу», — додав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ