Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Самбірські однопартійці Януковича кажуть, що їх страшно принизили Білаком

Самбірська районна організація Партії регіонів прийняла звернення до Президента України Віктора Януковича щодо кадрових призначень на Львівщині. Зокрема, члени райорганізації Партії регіонів висловили обурення призначенням на посаду голови Самбірської райдержадміністрації колишнього БЮТівця Івана Білака, який під час президентських виборів 2010 року переслідував агітаторів та працівників штабу кандидата у Президенти В. Януковича. Повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

У повідомленні прес-служби сказано: "На переконання членів Самбірської районної організації Партії регіонів, призначення І. Білака головою РДА є принизливим для справжніх прихильників Віктора Януковича.

«Цей діяч, який ще недавно відверто виступав проти Вас і підтримував Тимошенко, він вже керував районом, розікравши все, що міг, та довівши його економічний потенціал до повного розвалу. Цей діяч ще рік тому на президентських виборах цькував на нас міліцію за те, що ми підтримували Вашу кандидатуру. Як нам дивитися людям в очі, що їм говорити? Нехай би ті, хто Вам підсовує такі кадрові рішення, приїхали в район і послухали людей», - наголошують члени Самбірської райорганізації Партії регіонів.

Відтак, вони просять скерувати на Самбірщину об'єктивну комісію, яка б мала вивчити результати роботи І. Білака за попередній період його головування в РДА.

«Сподіваємось, Вікторе Федоровичу, що Ви нас почуєте, бо складається враження, що ми вже нікому не потрібні. Шкода, бо всі ці білаки не тільки дискредитують, але й продадуть Вас, як робили це уже не раз», - йдеться у зверненні до Президента.

Звернення до Президента України Віктора Януковича було прийняте 22 січня на зборах Самбірської районної організації Партії регіонів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ