Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" подасть до суду за біл-борди в Кривому Розі від імені партії

Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова Виконавчого комітету політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олег Лаврик.
Фото зі сторінки в фейсбуці Володимира Донченка

Вчора в соціальних мережах з'явилися фотографії біл-бордів з Кривого Рогу, на яких від імені партії "Самопоміч" були розміщені лозунги "Самопоміч прийде - Галичанський порядок наведе". 

У розмові з журналістом Гал-інфо голова Виконавчого комітету партії "Об'єднання "Самопоміч" Олег Лаврик підтвердив, що це не фейк і такі біл-борди справді висять у місті. При цьому він запевнив, що партія не має до них жодного стосунку, й зараз проводиться збір матеріалів для подання до суду. 

"Ми зараз проводимо розслідування, яка компанія це розмістила, і будемо подавати до суду. По-перше, для того, щоб це прибрали з міста. По-друге, через незаконне використання марки «Самопоміч», - сказав він. 

«Галичанський порядок»: у Кривому Розі виборців лякають бандерівцями

Нагадаємо, що в Кривому Розі продовжується боротьба за крісло мера. 26 січня спікер Верховної Ради Володимир Гройсман підписав закон про проведення дострокових виборів міського голови Кривого Рога 27 березня цього року. Двома провідними кандидатами на посаду є висуванець "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул та кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ