Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Санітарний автотранспорт Львова вкрай тяжко пережив зиму

Про свою недовіру обіцянкам держави щодо закупівлі нових автомобілів «швидкої допомоги» містам, які прийматимуть Євро-2012? розповів Гал-інфо начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

«20 грудня на спільній нараді у міністерстві охорони здоров’я на запитання : «Як ситуація із обладнанням і машинами, які нам обіцяли?» нам відповіли, що тендерна процедура вже на мазі і що ви отримаєте обладнання і санітарний автотранспорт на імпортному шасі. На сьогодні в мене нема жодної офіційної інформації щодо «швидки»: ні підтвердження, ні спростування, але, знаєте, нам це вже три роки обіцяли і нічого не дали – 0,0 з бюджету», – розповів Володимир Зуб.

«Довіри до цих обіцянок вже нема, тому ми пропонуємо в бюджеті розвитку закласти кілька мільйонів гривень для того, щоб закупити доступні нам машини, тобто «Газелі», – зазначив Володимир Зуб.

«Щойно затвердять бюджет, тоді ми відразу розпочнемо процедуру закупівлі, адже після цієї зими стан санітарного автотранспорту є вкрай незадовільний», – наголосив Володимир Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ