Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Санкар Андрій Кісь – кращий спортсмен Львівщини за підсумками січня 2014 року

Щомісячне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації визначило кращим спортсменом Львівщини за підсумками першого місяця 2014 року майстра спорту з санного спорту Андрія Кіся, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Це визнання Андрій Кісь здобув завдяки вдалим виступам в серії етапів Кубка Світу та етапів Кубка Націй з санного спорту, чемпіонаті Європи з санного спорту (26 січня, Сігулда), що дозволило Андрію втретє вибороти право виступу на зимових Олімпійських Іграх у складі національної збірної команди України.

Вітаємо Андрія Кіся та його тренерів: Тараса Гарцулу, Володимира Гарцулу, Юрія Соботу (м. Львів).

Найближчим часом за участю керівництва управління молоді та спорту облдержадміністрації, членів виконкому відділення НОК України у Львівській області, представників спортивної громадськості, засобів масової інформації відбудеться церемонія відзначення кращого спортсмена Львівщини за підсумками січня 2014 року.

Довідка.

Кісь Андрій Миронович, 27.05.1982 р., м. Львів.

Вихованець СДЮШОР «Беркут» (м. Львів)

Учень-спортсмен Львівської школи вищої спортивної майстерності (з 2004 року)

Випускник НУ «Львівська політехніка» та Львівського державного університету фізичної культури

Майстер спорту України з санного спорту; член національної збірної команди України з санного спорту. Представляє Львівську область та ФСТ «Колос».

Тренери: Тарас Гарцула, Володимир Гарцула, Юрій Собота.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ