Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ Львівщини засудила місцевого мешканця, який продавав державну інформацію з обмеженим доступом

Управління Служби безпеки України у Львівській області засудило місцевого мешканця за незаконний збут інформації з обмеженим доступом, яка є власністю держави. Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.
Зловмисник був затриманий працівниками СБУ в результаті проведеної спецоперації під час реалізації інформації з обмеженим доступом. Правопорушником виявився 27-річний львів’янин, який за допомогою мережі “Інтернет” знаходив покупців і в подальшому збував бази даних органів державної влади України, в яких містилась інформація про суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності.
Проти нього порушена кримінальна справа за несанкціонований збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або на носіях такої інформації. Після розслідування кримінальної справи, її матеріали були направлені до районного суду Львова, який визнав правопорушника винним у скоєні злочину і призначив йому покарання у вигляді 2-х років позбавлення волі з конфіскацією програмних засобів, за допомогою яких здійснювався несанкціонований збут конфіденційної інформації.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ