Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ повідомляє про затримання 9 членів "ДНР"

Контррозвідка Служби безпеки України протягом останньої доби затримала дев’ятьох активних учасників терористичної діяльності т.зв. "ДНР", - повідомила прес-служба СБУ.

Троє мешканців Донеччини допомагали підрозділу розвідки з угруповання «Бєса» переховувати зброю та боєприпаси, які бойовики планували використати для проведення терористичних актів на території України.Під час затримання зловмисників вилучено гранати РПГ-22, РПГ-26 та близько 400 бронебійно-запалювальних боєприпасів калібру 7.62.

Ще один зловмисник організовував блокпости у місті Сіверськ Донецької області, надавав допомогу бойовикам бандформування під керівництвом «Албанця» з їх транспортування та перевезення зброї.

Серед затриманих також є громадяни України, які безпосередньо входили до складу незаконних воєнізованих формувань "ДНР".

Контррозвідка продовжує виявляти та затримувати інформаторів терористів. Зокрема, мешканець Красноармійська збирав та передавав терористам інформацію про пересування та дислокацію окремих військових підрозділів України, які беруть участь в АТО. Інший інформатор повідомляв на "гарячу лінію" "ДНР" дані про дислокацію та пересування техніки ЗС України територією с.Кирилівка Волноваського району Донецької області. Крім того затримано розвідника-навідника та коректувальника вогню по позиціях українських військових.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ