Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

СБУ просить допомоги у громадян, щоб розслідувати теракти у Львові

Управління СБ України у Львівській області проводить досудове розслідування за фактами скоєння 14 липня 2015 року у місті Львові по вулиці Ю.Липи, 18 та по вулиці Плугова, 8а двох терористичних актів. Внаслідок злочинів двом працівникам міліції заподіяно тяжкі тілесні ушкодження. Повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Звертаємось до мешканців міста Львова, які  були очевидцями або володіють будь–якою інформацію про вчинення терактів, з проханням    зателефонувати до Управління СБ України у Львівській області за телефонами: 261-61-43 – телефон-факс (цілодобово); 298-66-22 – телефон довіри (цілодобово); 258-8629 – телефон громадської приймальні (у робочий час 9.00 - 18.00).

Водночас звертаємось до водіїв транспортних засобів, обладнаних відеореєстраторами, які в ніч 13 на 14 липня 2015 року проїжджали   в районі вулиць Ю.Липи, П.Панча, В.Чорновола, Кошиця, Масарика, Окуневського, Пожежників, Струмок Варшавської, Замарстинівської, Творчої, Очеретяної, Загірної, Грінченка, Купальської, Степового, Рубінової, Розточчя, Тичини, Лляної, Райніса, Сріблистої, Сеньковича, Волошкової, Г.Мазепи, Миколайчука, Хвильового, Інструментальної, П.Орлика та Плугової. Просимо надати наявні у них відеозаписи для розслідування злочинів і притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ