Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ розбереться з депутатами за зазіхання на територіальну цілісність

Глава СБУ Валентин Наливайченко розповів, що стосовно низки народних депутатів розслідуються кримінальні справи за зазіхання на територіальну цілісність країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Інтер" у п'ятницю ввечері.

Він повідомив, що на сьогоднішній день відкриті та розслідуються кримінальні провадження щодо громадян України Олександра Єфремова, Оксани Калетник, Миколи Левченка, Вадима Колесніченка та інших, які підозрюються у посяганні на територіальну цілісність та конституційний лад країни. Наливайченко повідомив, що провадження ведуться в рамках статті 110 Кримінального кодексу України.

«Ми обґрунтовано їх підозрюємо, будемо за законом переслідувати та передавати справи до суду. Все, риска підведена – буде відповідальність», - пообіцяв Наливайченко.

Він запевнив, що до відповідальності будуть притягнуті всі, хто посягає на територіальну цілісність та конституційний лад України, незалежно він посад та прізвищ. Не уникнути відповідальності й колишнім посадовцям СБУ часів Януковича.

В тому числі, за його словами, постане перед судом і колишній керівник СБУ Олександр Якименко, який переховується від правосуддя в Криму. Наливайченко порадив зраднику Якименку брати квиток і їхати з Севастополя до Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ