Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Секретар Львівської міськради здобуває диплом магістра - у Луцькому інституті розвитку людини

Висловлювання начальника відділу кадрів Львівської міської ради Галини Бордун про освіту секретаря Львівської міської ради, свободівця Василя Павлюка є цілковитою неправдою. Про це повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

За словами свободівця, у 2011 році він закінчив Луцький інститут розвитку людини університету «Україна», а зараз навчається в магістратурі у цьому ж закладі.

«Сучасний склад  депутатського корпусу Львівської міської ради  - це потужний науково-інтелектуальний ресурс міста, - зазначив секретар Львівської міської ради, свободівець Василь Павлюк. - Серед обранців 3 доктори історичних, технічних і економічних наук,  6 кандидатів економічних, історичних і політичних наук, випускники престижних європейських вишів, дипломати, кавалери орденів, член-кореспондент, автори винаходів, заслужений лікар України та ін.  

Дуже важливо використовувати якісний склад депутатського корпусу у вирішенні важливих проблем львівської громади, радитись для користі міста. На жаль, міський голова Львова не лише не робить цього, але й усіляко намагається принизити депутатський корпус, не радиться з проблемних питань, застосовуючи практику обливання брудом міських обранців, особливо депутатів від ВО "Свобода".

З величезним здивуванням прочитав  в інтернеті неправдиву  інформацію про свою освіту з коментарем начальника відділу кадрів Львівської міської  ради Галини Бордун. Офіційно заявляю, що усе сказане чиновником є цілковитою неправдою, подаю диплом вишу, який закінчив у 2011 році. Зараз навчаюся в магістратурі у цьому ж виші».

Додамо, що учора, 30 січня, під час прес-конференції начальник відділу кадрів Львівської міської ради Галина Бордун повідомила, що спеціальна комісія, створена для перевірки дипломів працівників мерії, підтвердила лише дві середні спеціальні освіти Василя Павлюка. Водночас, каже вона, сам Павлюк під час перевірки  повідомив, що здобуває кваліфікацію магістра  Луцького інституту розвитку людини університету «Україна».  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ