Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Секретаріат Президента зараз аналізує роботу Петра Олійника — Андрій Шкіль

Секретаріат Президента зараз аналізує роботу голови Львівської ОДА Петра Олійника, — заявив „Гал-info” народний депутат, член політради БЮТ Андрій Шкіль. Щоправда, прогнозувати, які це матиме наслідки для Петра Олійника нардеп не береться.

„Підставою, яка може послужити для звільнення керівника будь-якої із областей є недостатнє чи неякісне виконання цією людиною своїх обов’язків. Мені відомо, що паном Олійником у світлі останніх подій на Львівщині зараз дуже цікавляться у Секретаріаті Президента. Однак, яким буде рішення щодо нього, думаю, поки що не відомо нікому”, — пояснив Андрій Шкіль.
Поряд з тим, Андрій Шкіль, спростував інформацію про те, що Юлія Тимошенко запевнила членів обласної фракції БЮТ, в тому, що після формування нового уряду Петро Олійник не залишиться на своїй посаді. Про це, нагадаємо, 23 червня львівським ЗМІ заявив голова фракції блоку Тимошенко у Львівській обласній раді. Нардеп також зазначив, що він вперше чує про те, що у разі звільнення Петра Олійника лідер БЮТ обіцяла посприяти Ігорю Держку отримати посаду голови Львівської ОДА.
Про те, що в облраді ходять такі чутки, нагадаємо, повідомляв голова фракції „Нашої України” Олег Мандюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ