Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Семеро жителів Молдови та громадянин Казахстану були затримані на вихідних за спробу незаконного перетину кордону

4 червня прикордонний наряд застави „Кам’яниця” Чопського загону затримав при спробі незаконного перетину кордону п’ятьох громадян Молдови - двох чоловіків та трьох жінок. Документи у порушників відсутні.
На ділянці застави „Гута” Чопського загону в результаті пошукових дій прикордонники затримали двох громадян Молдови за обставин, які вказують на спробу порушити державний кордон, документи у затриманих були відсутні.
Інспектор прикордонної служби застави „Смільниця” Мостиського загону затримав громадянина Казахстану за обставини, що вказувала на спробу незаконного перетину кордону. У порушника при собі був закордонний паспорт та міграційна картка з місцем перебування у Харкові. Про це повідомили Тетяна Герасимчук, прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.
Нагадаємо, впродовж січня-квітня 2006 року органами охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримано 3023 порушників законодавства України з прикордонних питань, за незаконний перетин кордону — 959 осіб, з них  — нелегальних мігрантів — 772 особи. Загалом серед незаконних мігрантів найбільше переважають громадяни Молдови (57%).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ