Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сендак каже, що Задорожний погрожував з ним покінчити – у Львівській облраді посварились депутати

Під час сутички в сесійній залі Львівської облради між депутатом Сендаком та депутатом Задорожним, за словами Сендака, Задорожний начебто погрожував його застрелити та висловися на його адресу нецензурною лексикою. Як повідомив Сендак, в коментарі Гал-інфо, він зробив це при свідках, якими були голова облради, перший заступник, депутат Богдан Піх та ще близько 6 депутатів, журналісти.

У той же час журналісти запевняють, що погрози адресу Сендака не чули, окрім як жорсткого тону та нецензурної лексики.

Сендак повідомив, що сьогодні або завтра подасть звернення до прокурора області і напише заяву про те, що його життю є загроза.

Він також сказав, що боїться Задорожного, бо той хворий.

«Я справедливий начальник і хочу, щоб все було по закону. Наш конфлікт в сесійній залі почався з того, що я оприлюднив запит на ім’я голови з проханням повпливати на Задорожного, щоб він сплатив за спожитий газ», – каже Сендак.

У коментарі Гал-інфо Михайло Задорожний повідомив, що ніяких погроз на адресу Сендака не робив. «Це не він повинен боятися, а я. Кілька тижнів тому Сендака в Дрогобичі затримали зі зброєю в машині », - повідомив Задорожний – Ви розумієте, що я знаю про можливі наслідки таких висловлювань і не дозволив би собі таке сказати. Ця люди просто фантазує і оббріхує мене».

Він також зазначив, що Сендак має причетність до грального бізнесу, а в суботу у його сина вилучили гральні автомати.

Задорожний запевняє, що тиск на нього здійснюється тому, бо він не забажав давати гроші Сендаку, які нібито той у нього вимагав: «Зверніть увагу на те, на якій машині їздить Сендак...»

Конфлікт залишився невичерпаним. Сендак сказав, що подасть на Задорожного в прокуратуру, а той сказав, що надасть інформацію про борг Сендака за квартплату в 7 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ