Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник хоче впливати на місто?

„До нас надійшов лист із проханням 19 числа виступити на сесії Львівської обласної ради зі звітом по підготовці до Євро-2012, але ми відмовилися. Обласна рада не має права вимагати будь-що від міської ради. Крім того, ми не вважаємо за доцільне виступати перед обласною радою з цією інформацією. Зрештою, у нас жодних таємниць немає, оргкомітет по Євро-2012 є одним, область і місто не розділені, тому ми завжди готові надати всю потрібну інформацію обласному управлінню архітектури, нічого не приховуючи”, -- заявив у коментарі „Гал‑info” директор Департаменту Євро-2012 Олег Засадний.
 Нагадаємо, 23 січня голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник офіційно вийшов зі складу оргкомітету з підготовки до «Євро – 2012», „оскільки оргкомітет, створений розпорядженням голови ЛОДА, не веде активної діяльності, не проводить засідання, то голова Львівської обласної ради не бачить змісту перебувати у складі даного оргкомітету, який не працює над виконанням покладених на нього завдань”.
Після п`ятничного засідання колегії Львівської ОДА голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник заявив, що вимагатиме звіту міста та області по підготовці до Євро-2012.
Директор департаменту Євро-2012 вважає некоректними такі заяви з боку людини, яка вийшла зі складу оргкомітету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ