Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник погодився стати посередником між Димінським і Садовим

Проведення зустрічі міського голови Львова та почесного президенту ФК «Карпати» ініціював голова облради — повідомив «Гал-info» Мирослав Сеник.
«Мені дуже дивно, що двоє серйозних людей при вирішенні такої важливої проблеми спілкуються в основному через пресу, тому я вирішив стати посередником у цьому діалозі», — пояснив Мирослав Сеник.
За його словами, позиція обласної ради — «Карпати» однозначно повинні грати у Вищій лізі, і перепони, які є зараз, не повинні завадити клубу у цьому.
«Я сам є футбольним вболівальником, відвідую всі матчі, сиджу, як правило, серед звичайних фанатів. Я бачу, скільки людей приходить на футбол. Навіть на гру аутсайдерів приходить щонайменше 10 тис. вболівальників, це надзвичайно багато. «Карпати» — це частина нашої історії і ми не можемо її втратити, — наголосив Мирослав Сеник. —  Стадіон «Україна» був колись в оренді в «Карпат», Любомир Буняк забрав його в комунальну власність, забираючи, він надіслав гарантійного листа Федерації футболу, з місто зробить дренаж, підігрів стадіону та тунель для футболістів та стадіоні. Пан Буняк пішов, але сьогодні ці зобов’язання лягли на Андрія Садового. Міський голова має визначитися, або він це робить сам, або це повинні зробити «Карпати». В який спосіб має це зробити футбольний клуб? Знову ж є два варіанти: або передати стадіон  в оренду футбольному клубу, або ж можна домовитися, думаю, це мало б влаштувати дві сторони, щоб «Карпати» виконали ті роботи, які треба зробити, в рахунок майбутній проплат футбольним клубом за проведення матчів».
Як зазначив Мирослав Сеник, реально оцінюючи шанси, він сумнівається у тому, що Львів отримає право приймати «Євро-2112». Нагадаємо, саме заявкою на проведення футбольного чемпіонату міський голова Андрій Садовий виправдовує те, що поки що ФК «Карпатам» не дають в оренду стадіон «Україна».
«Я б дуже хотів, щоб Львів приймав «Євро-2112», але я є реалістом, в нас нема відповідної інфраструктури для проведення футбольного чемпіонату», — пояснив Мирослав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ