Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник: Працювати в коаліції буде важко

Голова Львівської облради Мирослав Сеник позитивно оцінює створення демократичної коаліції. Про це він сказав у коментарі „Гал-info”. „Моя оцінка коаліції є позитивною. Всяка інша коаліція була би зрадою виборців, чого би не схвалив народ, – сказав Сеник. – І тому якщо на виборах блоки говорили про те, що БЮТ і НУНС утворюють коаліцію, то цього треба дотриматися, бо так хочуть люди”.
Натомість, Сеник прогнозує труднощі в роботі коаліції. „Звичайно працювати коаліції буде важко. Візьміть до прикладу голосування в ВРУ за кандидатуру прем’єр-міністра. В даний момент депутат від БЮТ Степан Давимука знаходиться в лікарні, а тут треба голосувати. Це лише один приклад, невідомо, які обставини можуть виникнути у інших депутатів. З перевагою у два голоси це буде зробити, але я думаю депутати від коаліції змобілізуються і все пройде добре, як по кандидатурі голови ВРУ так і по прем’єру, але у такій ситуації звичайно буде складно”.
Нагадаємо, 28 вересня кандидат у народні депутати від БЮТ Степан Давимука потрапив у ДТП у Львівській області. Аварія трапилася у селі Куровичі Золочівського району. В автомобіль Давимуки, який їхав до Львова, врізався зустрічний ВАЗ. Внаслідок удару обидва автомобілі винесло в кювет. Пасажирка ВАЗа загинула на місці, водії автомобілів отримали ушкодження.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ