Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник: Призначення Олійника головою виборчого штабу НУ–НС на Львівщині було помилкою

“Безумовно, що між штабами НУ–НС і БЮТу буде політична боротьба, адже ці дружні політичні сили на Львівщині охоплюють 90 відсотків всього електорату. Боротьба між ними блоками буде завжди. Це треба усвідомлювати. Водночас ці сили є дружніми, разом співпрацюють і будуть довго співпрацювати”, – сказав у коментарі “Гал-info” голова Львівської облради Мирослав Сеник, характеризуючи достатньо гострі висловлювання голови виборчого штабу БЮТу Івана Деньковича під час виборів стосовно виборчого штабу НУ–НС і його голови Петра Олійника.
 “Я вважаю, що все-таки було помилкою те, що керівник виконавчої влади, в даному випадку голова ЛОДА, зайняв посаду керівника виборчого штабу, – сказав Сенник. – Я все таки вважаю, що таку посаду мав би зайняти один із кандидатів в депутати ВРУ, який був у списку. Бо це би мало бути його прямим обов’язком. Тому це викликало додаткові нарікання з боку БЮТу, бо завжди буде підстава для звинувачень у використанні адміністративного ресурсу. Що й послужило основою для таких звинувачень”.
Натомість, Мирослав Сеник заперечив інформацію про те, що він є одним із ймовірних претендентів на голову ЛОО НСНУ. “Вперше про це чую”, – сказав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ