Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник розповів тернопільським депутатам про можливий алгоритм дій в умовах політичної ситуації, що склалася у Верховній Раді

Сесія Тернопільської облради, в якій брав участь голова ЛОР Мирослав Сеник, завершила свою роботу. Голова Львівської облради виступив перед депутатами з грунтовним аналізом політичної ситуації, що склалася у державі, та розповів про можливий алгоритм дій, який можна застосувати у випадку спроби реваншистів захопити владу у найвищому представницькому органі та уряді. Про це «Гал-info» розповів керівник прес-служби ЛОР Василь Терещук.
Депутати Тернопільської облради прийняли звернення до жителів Тернопільщини та направили заяву у Генпрокуратуру та у Верховну Раду. Депутати Тернопільської облради солідарні з депутатами Львівської облради, і у прийнятій заяві також вимагають розпуску Верховної Ради, оголошення нових виборів та закликають лідерів БЮТ та „Нашої України” всупереч амбіціям таки консолідуватися.
Нагадаємо, що внаслідок кулуарних перемовин у Верховній Раді лідер СПУ Олександр Мороз підставив учасників коаліції національно-демократичних сил (БЮТ та «Наша Україна»), вступив в антикризову коаліцію з Партією Регіонів та КПУ, котрі й обрали його головою Верховної Ради.         
У ЛОР 11 липня відбулося позачергове засідання, на якому розглядалося єдине питання — прийняття звернення до Президента України з приводу політичної ситуації. На позачерговому засіданні були присутні голови Івано-Франківської та Тернопільської облрад.
Звернення до Президента України та Українського народу підтримали 90 депутатів Львівської обласної ради. Окрім того, депутати облради прийняли рішення рекомендувати депутатам Верховної Ради України із фракцій БЮТ та НУ скласти свої депутатські повноваження в разі блокування роботи ВРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ