Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник віддав всі ініціативи «Свободі»

Голова Львівської облради Мирослав Сеник висловив власне бачення стосовно наступної каденції та можливої співпраці в наступному депутатському корпусі, а також кандидатури наступного голови Львівської облради. Він також повідомив, що стосовно майбутньої співпраці переговорний процес вже розпочатий. Про це сьогодні, 9 листопада, на брифінгу після завершення останньої сесії Львівської обласної ради V демократичного скликання повідомив сам Мирослав Сеник.

«Початок переговорного процесу вже розпочався, але до завершення ще є дуже далеко. Це перші примірки, адже можуть розглядатися різна конфігурації. Я думаю, що переговорний процес повинна очолити фракції ВО «Свободи», адже це буде найбільшою фракцією в раді наступного скликання», - повідмив Мирослав Сеник.

Відповідаючи на запитання журналісті, до якої з комісій ради наступного скликання має намір увійти сам Мирослав Сеник, той відповів таке: «Я подивлюсь, який буде запропонований склад та перелік комісій, тоді я визначусь в якій комісії я буду працювати».

Стосовно наступного голови Львівської обласної ради Мирослав Сеник має власне бачення: «Я знову ж повертаюсь до того, що сьогодні формат більшості створюватиме найбільша фракція, і від цієї фракції повинна виходити пропозиція щодо кандидатури на посаду голови Львівської обласної ради».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ