Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник «відповів» Сендаку за облрадівський “Мерседес Бенц”

Керівництво Львівської обласної ради розглянуло запит депутата облради Михайла Сендака щодо буцімто зволікань із цільовим використанням коштів від продажу службової автомашини представницького класу “Мерседес Бенц”, і дало йому відповідь: станом на 31 січня 2007 року на спеціальному реєстраційному рахунку обласної ради обліковуються кошти в сумі 207 515,03 грн. Обласна рада звернулася до головного управління охорони здоров'я за пропозицією щодо використання даних коштів на придбання медичного обладнання. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
 Головне управління охорони здоров'я ЛОДА запропонувало придбати реанімаційний комплекс для новонароджених для відділення реанімації новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні, що було погоджено постійною комісією з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту обласної ради.
Однак у вересні 2006 року було вирішено купити апарат штучної вентиляції легенів для новонароджених. У жовтні 2006 року надійшла пропозиція від Львівської обласної організації УТОС щодо придбання мікроавтобуса та легкової машини.
Враховуючи різні пропозиції, 30 жовтня 2006 року на засіданні тендерного комітету обласної ради за участю заступника голови ЛОДА Ярослава Пітка та начальника головного управління охорони здоров’я Ігоря Герича було ухвалено рішення щодо купівлі апарату штучної вентиляції легень для новонароджених.
Згідно з тендерним законодавством, тендерний комітет ухвалив рішення щодо процедури закупівлі оголосити відкриті торги (45 днів).
Враховуючи специфіку закупівлі, відсутність у тендерному комітеті обласної ради спеціалістів з даних питань, обласна рада звернулася до Головного управління охорони здоров’я щодо підготовки тендерної документації, яка була затверджена 29 листопада 2006 року на засіданні тендерного комітету обласної ради.
6 грудня 2006 року було розміщено інформацію в Порталі “Державні закупівлі України” щодо проведення відкритих торгів на закупівлю апарату штучної вентиляції легенів для новонароджених.
Надійшла одна пропозиція від медичної фірми “АКВА-ВІТА”. 23 січня 2007 року відбулося засідання тендерного комітету обласної ради, де прийнято рішення про те, що тендер не відбувся через недостатню кількість пропозицій (повинно бути не менше двох пропозицій). У зв’язку із цим оголошено повторний тендер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ