Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник вважає, що Максимов тисне на нього, перевіряючи фірму його дружини, а Максимов запевняє, що про цю перевірку нічого не знає

Сеник вважає, що Максимов тисне на нього, перевіряючи фірму його дружини, а Максимов запевняє, що про цю перевірку взагалі нічого не знає. Голова ЛОР Мирослав Сеник, сьогодні, 28 листопада, на сесії облради припустив, що перевірка фірми „КомЕкоЛьвів”, яка займається вивозом твердих побутових відходів і засновником якої є дружина Сеника, може бути пов’язана із тим, що на сесії ЛОР нині заслуховували звіт керівників силових структур щодо розслідування резонансних злочинів.

„Сьогодні почалася ця перевірка, і це досить дивно збіглося із заслуховуванням на сесії вашого звіту. Чи не є це тиском на голову Львівської обласної ради?” — припустив Мирослав Сеник.
Поряд з тим, як запевнив журналістів начальник УМВС області Віталій Максимов, він взагалі нічого не знає про перевірку фірми „КомЕкоЛьвів”.
„Одразу ж після сесії я все перевірю. Якщо це була якась безпідставна акція, то винні обов’язково будуть покарані. Я не можу давати вказівку по кожній перевірці. Я вже казав, що в області скоєно від початку року близько 18 тисяч злочинів, і з них майже 2 тисячі — це економічні злочини. Звичайно, найсерйозніші злочини, що стосуються хабарництва, зловживання у мене на контролі і я про них знаю, але ж я не можу знати про все”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ