Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Серед 350 школярів-учасників гри «Шевченкознай» оберуть найкращих

Близько 350 учнів Львова зареєстровано для участі у загальноміській акції «Шевченкознай». Нараховується 70 команд. Стартуватиме інтелектуально-динамічна гра для школярів 9 березня о 12.00 год. навпроти Львівської міської ради. Про це сьогодні, 7 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на організаторів акції – громадську організацію «Інститут Громадського Лідерства».
Представники львівських шкіл змагатимуться за право бути кращими серед усіх учасників-шевченкознавців.
Учні, які візьмуть участь у грі, повинні відповісти на 10 топ-запитань, пов’язаних із творчістю Т. Шевченка. Фінальна гра "Шевченкознай" триватиме п’ять годин. За цей проміжок часу потрібно відвідати 10 визначених контрольних пунктів, на кожному з яких є завдання для наступного у вигляді головоломок, шифрів. Команда, що швидше вирішить фінальне завдання - стане переможцем учнівського проекту "Шевченкознай" і отримає спеціальні призи: п’ять MP3-плеєрів.
За словами координатора акції Іванни Шиманської передбачені такі умови конкурсу, які вимагають насамперед знання творчості Шевченка, високого рівня логічного мислення, швидкого вирішення складних ситуацій рішучості, та орієнтуватися в лабіринті вулиць міста Лева.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ