Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Серед дипломатичної почти Посольства США виявили 40 ящиків цигарок

Незаконний вантаж – 40 ящиків сигарет „L&M” виявили серед дипломатичної почти Посольства США під час спільного митно-прикордонного контролю пункту пропуску „Ягодин-авто”, що на Волині. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Державної митної служби України.
Тютюнову контрабанду виявили під час оформлення вантажівки „Вольво”, яка прямувала з України до американського посольства у Німеччині. Згідно з документами, у цій машині перевозилися особисті речі співробітника посольства. До пункту пропуску „Ягодин” вантажівка прибула сьогодні зранку. Митно-прикордонна оглядова група звернула увагу на те, що на причепі пошкоджене митне забезпечення (трос та пломба), тому було прийнято рішення перевірити його вміст та проінтерв’ювати водіїв вантажівки.
Як з’ясувалося, саме водії, 45- та 50-річні кияни, наважилися незаконно порушити цілісність пошти американської амбасади. Порушники зізналися, що мали намір вигідно збути тютюн за кордоном. „Бізнесмени” розраховували, що дипломатичний вантаж пропустять через кордон без ретельної перевірки пломб.
Вантажівка наразі ще перебуває у пункті пропуску. Найближчим часом вона знову вирушить за маршрутом, щоправда, вже без цигарок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ