Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Серед екофанів Львова завтра оберуть прапороносців на матчі УЄФА ЄВРО 2012

Екофани приймаючого міста Львова разом з усіма охочими здійснять генеральне прибирання берегової лінії однієї з улюблених водойм львів’ян – озера в Горіховому гаю. Під час прибирання буде відібрано перших кандидатів, хлопчиків та дівчаток віком 12-16 років, які виноситимуть прапор на одному з матчів УЄФА ЄВРО 2012. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Охочим взяти участь у відборі необхідно прийти на подію 24 березня до кінотеатру «Сокіл», активно збирати та зважувати сміття. Обов’язково потрібно привести із собою ще «групу підтримки»: маму, тата, бабусю, брата, сестру, друзів… Чим більше кілограмів сміття ваша команда назбирає, тим більше у вас шансів отримати почесне право виносити прапор на матчі УЄФА ЄВРО 2012!», - розповіла капітан команди екофанів Львова Оксана Микитка.

Зібрані дані про кандидатів після заходу будуть передані організаторам конкурсу – компанії Кока-Кола.

«Під час наступник акцій екофанів, ми і надалі будемо шукати нові кандидатури на прапороносців», - додала Оксана Микитка.

Планується відібрати всього 48 людей для цієї почесної місії, 4 з яких – учасники заходів проекту Екофан. Імена переможців стануть відомими наприкінці квітня.

Збір учасників акції – 24 березня о 11:00 год поряд з кінотеатром «Сокіл» (вул. В.Великого, 14а).Із собою необхідно мати лише гарний настрій, теплий одяг та бажання допомогти своєму місту стати ще кращим господарем УЄФА ЄВРО-2012™. Мішки для збору сміття, рукавички та вологі серветки забезпечують організатори. Зібране сміття буде вивезено централізовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ