Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Серед причетних до вбивства Гонгадзе Пукач назвав прізвище регіонала?

«Микола Джига, представник Партії регіонів, намагається відволікти увагу народних депутатів одразу від кількох скандалів, фігурантом яких є сам пан Джига», - заявив депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак. Політик нагадав, як нещодавно за особистою вказівкою М.Джиги з Вишгородської райдержадміністрації вилучили усі оригінали документів, які фактично підтверджують факт незаконної оборудки лідера ПР Віктора Януковича з купівлею державної резиденції «Межигір‘я», – повідомили в «Народній самообороні».

 

«Знищення цих документів може завдати державі збитків на сотні мільйонів гривень», - підкреслив Ю.Гримчак.

 

«Але це квіточки порівняно з перспективою опинитися на лаві підсудних у ролі співучасника вбивства журналісті Георгія Гонгадзе», - зауважив Юрій Гримчак і продовжив: «Як стало відомо з джерел у Генеральній прокуратурі України, затриманий у липні поточного року колишній генерал «наружки» Олексій Пукач уже дав певні покази, які підтверджують причетність колишнього першого заступника Міністра внутрішніх справ України - начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Миколи Джиги до підготовки й організації розправи над журналістом Г.Гонгадзе», – каже він.

 

«Фактично О.Пукач підтвердив, що був лише одним з виконавців замовного вбивства, в організації якого безпосередню участь брав нинішній народний депутат від Партії регіонів М.Джига», - пояснив представник «Народної самооборони».

 

«Якби наша Генеральна прокуратура разом з президентом України проявили хоч трохи принциповості та послідовності, то найближчими днями парламент розглядав би не фальсифіковані звіти, а конкретне подання Генпрокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності та арешт народного депутата України», - відмітив Юрій Гримчак.

 

Депутат сказав: «Боляче про це казати, але людожерна система, проти якої Україна бунтувала на Майдані, «при дєлах» і під час президентства Віктора Ющенка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ