Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Середньомісячна зарплата на «Бориславському заводі «РЕМА» - 10 500 грн

23 листопада на Львівщині ввели в експлуатацію нові ливарні потужності «Бориславського заводу «РЕМА». Одним з основних видів діяльності підприємства є виробництво запасних частин до поршневих газомотокомпресорів, які використовуються на підприємствах з видобутку, транспортування та переробки газу в Україні, країнах СНД та Східної Європи. Про це повідомили у Львівській ОДА.

У заході взяв участь перший Віце-прем’єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. За його словами більше як 41 млн інвестицій, вкладені у це підприємство

Поряд з іншими видами продукції, «Бориславський завод «РЕМА» є одним з провідних в Україні виробників широкого спектру запчастин до верстатів-гойдалок, які застосовуються для приводу скважних штангових насосів для видобутку нафти.

Із відкриттям підприємства керівництво і працівників привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Також суттєвою частиною діяльності підприємства є виробництво запчастин для автомобільного та залізничного транспорту, трамваїв.

Окрім того, «Бориславський завод «РЕМА» продовжує розробляти і виробляти нові види медичного обладнання.

Загальна кількість працівників на підприємстві становить 187 осіб із середньомісячною заробітною платою 10 500 гривень.

Серед довгострокових партнерів і замовників «Бориславського заводу «РЕМА» - провідні підприємства та дочірні компанії Укртрансгаз, Укргазвидобування, Укрнафта, Укравтогаз і багато інших.

Наявність висококваліфікованих інженерів в конструкторських і технологічних службах підприємства, в поєднанні з універсальною виробничою базою, дозволяє заводу швидко перебудовуватися на освоєння нових видів продукції.

«Ми можемо похвалитися тим, що в нас працюють найкращі спеціалісти. Деякі від дня заснування, а це вже майже 30 років. Більше того, праця тут для декого – це вже сімейна справа, бо діти продовжують ремесло своїх батьків. Скажу, що свою продукцію ми постачаємо в Прибалику, Білорусь, Казахстан, Азербайджан, Румунію, Болгарію», - зазначив голова правління підприємства Василь Німас.

Відтак, система менеджменту якості підприємства сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001.

Активне впровадження системи менеджменту якості, робить роботу комерційних і технічних служб підприємства більш ефективною на всіх етапах виробництва - від закупівлі сировини, матеріалів і комплектуючих, і до відвантаження продукції кінцевому споживачеві.

Заборгованості із виплат заробітної плати та обов’язкових платежів до бюджету нема.

Довідка.

Голова правління ПАТ «Бориславський завод «РЕМА» - Німас Василь Миколайович. У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань як кінцеві бенефіціарні власники (контролери)  підприємства зазначені - Німас Василь Миколайович, м. Борислав, та Флюнт Юрій Романович, м. Київ. Розмір статутного капіталу (грн): 1935072.00. Також у ЄДР сказано, що з 24.01.2017 підприємство перебуває в стані припинення.

«Бориславський завод «РЕМА» розпочав роботу у 1988 році, коли в м. Бориславі був введений в експлуатацію завод з виробництва радіоелектронної медичної апаратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ